Hambaravi

Muud teenused

Лечение зубов под общим наркозом / седацией

Paljudel patsientidel seondub hambaraviga hirm ja sellega kaasnevad reaktsioonid. On ravijuhte, kus protseduurid võivad olla ülimalt ebamugavad. Sellistel juhtudel võib olla parimaks lahenduseks hambaravi üldnarkoosis. See on hea võimalus säästa ennast stressist ja hirmust, mis protseduuridega kaasneks.

Hambaravi narkoosis eemaldab võimaluse, et patsiendi valukartuses tehtud tahtmatud liigutused või muud hirmust tulenevad reaktsioonid võiksid raviprotseduuri käigus probleeme tekitada.

Seoses sellega soovib osa patsiente kasutada üldnarkoosi juhul, kui on tarvis eemaldada kõik tarkusehambad korraga. Ükshaaval eemaldamine tähendaks nelja visiiti ja igakordset taastumist, sest iga hamba eemaldamisele järgneb uus paranemisprotsess. Mure, et korraga kõigi tarkusehammaste eemaldamine on organismile veel suurem stress, on loomulik, aga erinevad uuringud on tõestanud, et tegelikult on taastumine kiirem, kui hambad eemaldatakse ühel visiidil. Lisaks ei tunne patsient protseduuri ajal ebamugavust ega valu.

Sedatsioon alates 250. eur -/h Üldnarkoos alates 350.eur -/h

Üldanesteesia on sobilik patsiendile kellel on:

Narkoosi vajalikkus ja sobivus patsiendile selgitatakse välja arstiga kohtumisel. Pidades silmas iga patsiendi soove ja protseduuri vajalikkust ning veendudes ,et hambaravi narkoosis on patsiendile kõige sobilikum, saab broneerida protseduuri aja. NB! Patsiendil ei tohi üldnarkoosile tulles olla külmetushaigusi, sh palavikku, köha või nohu, tuleb arvestada, et enne protseduuri ei tohi kuus tundi süüa ega juua.

Iga meditsiiniline protseduur on paratamatult seotud riskidega, mida tuleb endale enne protseduurile tulekut teadvustada. Ka hea tervisega patsiendid võivad peale üldnarkoosi tunda kerget iiveldust, vererõhu muutust või närvi- ja lihaspinget.